Algemene Voorwaarden

SECTIE 1 - Algemene voorwaarden

Lees deze Servicevoorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of gebruikt. Door een deel van de site te openen of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Servicevoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, gelieve onze website niet te gebruiken.

Door onze site te bezoeken en / of iets van ons te kopen, neemt u deel aan onze “Service” en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden (“Servicevoorwaarden”, “Voorwaarden”), inclusief eventuele aanvullende voorwaarden en / of beleid waarnaar hierin wordt verwezen en / of beschikbaar is via een hyperlink. Deze Servicevoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, verkopers, klanten, verkopers en / of bijdragers van inhoud zijn.

Bulgarian Rose
KVK nummer:  84950749
BTW nummer: NL004034712B03

SECTIE 2 - Verzending en levering

Bulgarianrose.nl zal de goedgekeurde bestellingen zo snel mogelijk en in de volgorde waarin ze zijn ontvangen, verzenden.

Verzendbestemmingen en verzendkosten
De meeste van onze zendingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. Sommige van onze producten worden echter direct vanuit de leverancier geleverd wat een langere levertijd heeft. Geschatte levertijd is in dat geval 10-15 werkdagen.

Wij hanteren vaste verzendkosten van €6,00 in Nederland, tenzij anders vermeld wordt elders op de website. De verzendkosten voor uw bestelling worden altijd getoond voordat u uw aankoop voltooit. Na het invoeren van uw adres wordt automatisch een bedrag aan verzendkosten toegevoegd aan uw winkelwagen.

Op dit moment verzenden we naar landen in Europa en Amerika. Dit is een lijst van alle Europese landen waarnaar we verzenden: België, Denemarken, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden.

Niet-opgehaalde pakketten
Zendingen die niet worden opgeëist, worden teruggestuurd naar ons en u bent aansprakelijk voor de kosten van een terugzending.

Verkeerd / onvolledig adres
Als u een adres opgeeft dat door de koerier als onvoldoende wordt beschouwd, wordt de zending teruggestuurd naar ons. U bent aansprakelijk voor de kosten van terugzending zodra we een bijgewerkt adres met u hebben bevestigd.

Douane- en invoerrechten
Alle kosten voor douane- en importkosten worden in rekening gebracht voor het door u geselecteerde verzendland. Zorg ervoor dat u begrijpt welke regels en kosten van toepassing zijn door contact op te nemen met de relevante autoriteiten van uw land.

We behouden ons het recht voor, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten te beperken tot een persoon, geografische regio of jurisdictie. We kunnen dit recht van geval tot geval uitoefenen. We behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van elk product dat we aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of productprijzen kunnen naar eigen goeddunken op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. We behouden ons het recht voor om elk product op elk moment stop te zetten. Elke aanbieding voor een product of dienst op deze site is ongeldig waar verboden.

U stemt ermee in om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken voor alle aankopen die in onze winkel worden gedaan. U stemt ermee in om uw account en andere informatie, inclusief uw e-mailadres, creditcardnummers en vervaldatums, onmiddellijk bij te werken, zodat we uw transacties kunnen voltooien en indien nodig contact met u kunnen opnemen. 

SECTIE 3 - Betaling

U heeft de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Creditcard (Mastercard / VISA / American Express / Maestro)
  • PayPal
  • IDeal (alleen beschikbaar voor klanten met een Nederlandse bankrekening)
  • Bankoverschrijving (eenmalige automatische incasso) (NOG NIET VAN KRACHT)
  • Bancontact (alleen beschikbaar voor klanten met een Belgische bankrekening)
  • Klarna 

Bij alle betalingsmogelijkheden betaalt u direct bij het afrekenen. Bankoverschrijving zal worden uitgevoerd volgens de regelgeving van SEPA, in dit geval zal de betaling gebeuren via een eenmalige automatische incasso. Alle informatie met betrekking tot uw creditcard of PayPal-account is versleuteld en beveiligd. Bulgarianrose.nl behoudt zich het recht voor om bij verdenking een bestelling te annuleren, vast te houden of verder te onderzoeken, zelfs als de levertijd hierdoor wordt beïnvloed. Bulgarianrose.nl kan u ook vragen om de bestelling afzonderlijk te bevestigen per post naar het factuuradres voordat uw bestelling wordt afgeleverd.

Als uw betaling om wat voor reden dan ook niet kan worden verwerkt, ontvangt u een e-mail met instructies om de betaling te voltooien. Als u de betaling niet binnen 48 uur voltooit, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Als u besluit om via overschrijving te betalen, wordt de bestelling verzonden zodra de betaling is ontvangen.

SECTIE 4 - Prijzen

De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. We behouden ons het recht voor om op elk moment de Service (of een deel of inhoud daarvan) zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of stop te zetten. Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor enige wijziging, prijswijziging, opschorting of stopzetting van onze voorraad.

SECTIE 5 - Retourneren en ruilen

De consument krijgt het recht om na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (herroepingsrecht). De termijn begint te lopen vanaf het moment dat de (gehele) bestelling door de consument is ontvangen.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het ongebruikte en onbeschadigde product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verzendverpakking aan verkoper retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Producten die van een seal voorzien zijn en waarvan de seal gebroken is/mist, kunnen niet meer geretourneerd worden. 

Kennisgeving voor EU-consumenten: Volgens artikel 16, onder c), van Richtlijn 2011/83 / EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten, kan het herroepingsrecht niet worden verleend voor de levering van goederen die volgens specificaties van de consument of duidelijk gepersonaliseerd. In sommige gevallen worden onze producten op uw verzoek (custom producten) en volgens uw specificaties gemaakt, dan accepteren wij geen retourzendingen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via: 
desi@thinkback.nl

Als het product defect of beschadigd is of als de retourzending te wijten is aan een door ons gemaakte fout, zullen wij u het geld terugbetalen. Meld de klacht aan onze klantenservice op desi@thinkback.nl voordat u het product retourneert, en stuur het product vervolgens samen met uw aankoopbewijs terug naar dit adres:

Maanweg 140
2516AB Den haag
Nederland

SECTIE 6 - Ons retourbeleid

In het geval van een retourzending moeten de goederen ongebruikt zijn, met alle labels of tags intact. Retourzendingen die beschadigd of gebruikt of veranderd zijn worden niet geaccepteerd en worden teruggestuurd naar de klant en / of een terugbetaling wordt geweigerd. Alle geretourneerde artikelen moeten de ingevulde retourbon met een bestelnummer en uw contactgegevens bevatten. Niet-geïdentificeerde retourzendingen komen mogelijk niet in aanmerking voor restitutie

SECTIE 7 - Defecte goederen

Goederen zijn defect als ze beschadigd worden ontvangen. Artikelen die als gevolg van normale slijtage zijn beschadigd, worden niet als defect beschouwd. Voor defecte artikelen zal Bulgarianrose.nl zo snel mogelijk een volledige terugbetaling aan u doen. Waar mogelijk bieden we aan om defecte artikelen te repareren. Als het niet kan worden gerepareerd of als hetzelfde product niet beschikbaar is, heb je recht op een volledige terugbetaling. Als u een defect artikel wilt ruilen in plaats van een terugbetaling te ontvangen, houd er dan rekening mee dat dit moet gebeuren door een nieuwe bestelling te plaatsen via desi@thinkback.nl. Bij een retourzending worden de verzendkosten niet vergoed.

Als u artikelen ontvangt die bij aankomst defect zijn, meld dit dan binnen 14 dagen na de dag waarop u deze artikelen heeft ontvangen. Na deze periode kan een terugbetaling worden geweigerd.

SECTIE 8 - Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvang je een cadeaubon. Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de schenker en hij zal informatie krijgen over je retourzending.

SECTIE 9 - Veiligheid

U begrijpt dat uw inhoud (exclusief creditcardgegevens) onversleuteld kan worden overgedragen en (a) transmissies via verschillende netwerken kan omvatten; en (b) veranderingen om te voldoen aan en aan te passen aan technische vereisten voor het verbinden van netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd gecodeerd tijdens overdracht via netwerken.

Alle informatie over uw creditcard is gecodeerd en beveiligd. De meeste webbrowsers gebruiken symbolen of de gids https: // om aan te tonen dat de pagina die u bezoekt, beveiligd is.

SECTIE 10 - Fouten, onnauwkeurigheden en weglatingen

Af en toe kan er informatie op onze site of op onze website staan die typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, productverzendkosten, transittijden en beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of bestellingen te annuleren als enige informatie op onze website of op een gerelateerde website op enig moment onnauwkeurig is zonder voorafgaande kennisgeving (ook nadat u uw bestelling hebt geplaatst) .

We zijn niet verplicht om informatie op onze website of op een gerelateerde website bij te werken, te wijzigen of te verduidelijken, inclusief maar niet beperkt tot prijsinformatie, behalve zoals vereist door de wet. Er mag geen specifieke update- of verversingsdatum worden toegepast op onze website of een gerelateerde website om aan te geven dat alle informatie op onze website of op een gerelateerde website is gewijzigd of bijgewerkt.

SECTIE 11 - Nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk als de op deze site ter beschikking gestelde informatie niet juist, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is alleen bedoeld als algemene informatie en mag niet worden gebruikt als de enige basis voor het nemen van beslissingen zonder primaire, nauwkeurigere, completere of actuelere informatiebronnen te raadplegen. Elk vertrouwen in het materiaal op deze site is op eigen risico.

Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie is noodzakelijkerwijs niet actueel en wordt alleen ter referentie verstrekt. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze site op elk moment te wijzigen, maar we zijn niet verplicht om informatie op onze site bij te werken. U gaat ermee akkoord dat het uw verantwoordelijkheid is om wijzigingen op onze site te volgen.

We hebben er alles aan gedaan om de kleuren en afbeeldingen van onze producten zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We kunnen niet garanderen dat de weergave van welke kleur dan ook op uw computermonitor nauwkeurig zal zijn.

SECTIE 12 - Eigendomsrechten

U erkent dat al het materiaal op de website, inclusief het ontwerp, de grafische afbeeldingen, de tekst, de geluiden, de afbeeldingen, de software en andere bestanden van de website en de selectie en rangschikking daarvan (gezamenlijk “materialen”) eigendom zijn van Bulgarianrose.nl en / of haar licentiegevers. . Alle rechten op materialen die niet uitdrukkelijk in deze gebruiksvoorwaarden worden verleend, zijn voorbehouden aan hun respectieve auteursrechteigenaren. Bulgarianrose.nl geeft u toestemming om de Materialen alleen te bekijken en te downloaden voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat u alle copyright- en andere eigendomskennisgevingen in de originele Materialen intact laat. Behalve zoals uitdrukkelijk geautoriseerd door deze gebruiksvoorwaarden, mag u de materialen in welke vorm of op welke manier dan ook niet kopiëren, reproduceren, verspreiden, opnieuw publiceren, downloaden, uitvoeren, weergeven, plaatsen, verzenden, exploiteren, afgeleide werken maken of anderszins gebruiken, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Bulgarianrose.nl of de respectievelijke eigenaar van het copyright. Bij gebrek aan een schriftelijke overeenkomst, mag u de Materialen op geen enkele manier wijzigen of aanpassen of anderszins gebruiken voor openbare of commerciële doeleinden. De handelsmerken, servicemerken, handelsnamen, handelsopmaak en logo’s (gezamenlijk “Merken”) die op de Website zijn opgenomen of beschreven, zijn het exclusieve eigendom van Bulgarianrose.nl en of haar licentiegevers en mogen niet in hun geheel worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt. of gedeeltelijk, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Bulgarianrose.nl en / of haar licentiegevers. Bovendien zijn alle paginakoppen, aangepaste afbeeldingen, knoppictogrammen en scripts het eigendom van Bulgarianrose.nl en mogen ze niet geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd, nagebootst of anderszins worden gebruikt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Bulgarianrose.nlBulgarianrose.nl behoudt zich het recht voor om haar intellectuele eigendomsrechten af te dwingen in de ruimste zin van de wet.

SECTIE 13 - Overmacht

In geval van oorlog, burgeroorlog, revolutie, oproer, staking, uitsluiting, blokkade, natuurramp, maatregelen van overheidsinstanties of soortgelijke omstandigheden zal Bulgarianrose.nl van toepassing zijn op overmacht. Dit betekent dat deze algemene voorwaarden niet of slechts gedeeltelijk kunnen worden uitgevoerd. Als dit gebeurt, zal Bulgarianrose.nl proberen u hierover te informeren. We zijn niet aansprakelijk voor het niet nakomen van onze verplichtingen onder deze voorwaarden als gevolg van zaken die redelijkerwijs buiten onze macht liggen.

Bulgarianrose.nl, onze directeuren, functionarissen, werknemers, gelieerde ondernemingen, agenten, aannemers, stagiaires, leveranciers, dienstverleners of licentiegevers zullen in geen geval aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies, claim of enige directe, indirecte, incidentele, bestraffende, speciale of gevolgschade van welke aard dan ook, inclusief maar niet beperkt tot gederfde winst, gederfde inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, vervangingskosten of gelijkaardige schade, hetzij gebaseerd op contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), risicoaansprakelijkheid of anderszins, die voortvloeit uit uw gebruik van een van de service of producten die met behulp van de service zijn aangeschaft, of voor enige andere claim die op enigerlei wijze verband houdt met uw gebruik van de service of een product, inclusief, maar niet beperkt tot, fouten of weglatingen in de inhoud, of enige andere claim verlies of schade van welke aard dan ook die is opgelopen als gevolg van het gebruik van de service of enige inhoud (of product) die is gepost, verzonden of anderszins beschikbaar is gesteld via de service, zelfs indien op de hoogte gebracht van hun mogelijkheid. Omdat sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, is onze aansprakelijkheid in dergelijke staten of rechtsgebieden beperkt tot de maximale mate die wettelijk is toegestaan.

SECTIE 14 - Integriteitsbeleid

Wij bij Bulgarianrose.nl hebben de ambitie om altijd volledig transparant te zijn met welke informatie we verzamelen en hoe we deze gebruiken, en dit in overeenstemming met de huidige wetgeving. Hier is een samenvatting van welke gegevens worden verzameld en waarom, en hoe u contact met ons kunt opnemen als u meer wilt weten.

SECTIE 15 - Cookies

Wat is een cookie?
Bij het gebruik van Bulgarianrose.nl verzamelen we gegevens met betrekking tot uw bezoek in de vorm van cookies. Een cookie is een tekstbestand dat in uw browser wordt opgeslagen en ons informatie geeft over welke delen van onze pagina u heeft bezocht en of u iets aan uw winkelwagentje heeft toegevoegd. Cookies zijn anoniem in die zin dat er geen persoonlijke informatie aan wordt gekoppeld.

Hoe kom ik van cookies af?
U kunt cookies in uw browser blokkeren, en u kunt ook een lijst zien van welke cookies zijn opgeslagen en deze verwijderen.

Cookies van derde partijen
We gebruiken cookies van derden om te analyseren wie onze site bezoekt en hoe ze zich gedragen. We gebruiken cookies van Facebook om ons te promoten bij relevante doelgroepen op Facebook, evenals cookies van Google om het verkeer op de site te analyseren via Google Analytics.

Bepaalde inhoud, producten en / of diensten die beschikbaar zijn via onze Bulgarianrose.nl kunnen materialen van derden bevatten. Links van derden op deze site kunnen u doorverwijzen naar websites van derden die niet aan ons zijn gelieerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onderzoeken of evalueren van de inhoud of nauwkeurigheid en we geven geen garantie en zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor materialen of websites van derden, of voor andere materialen, producten of diensten van derden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of schade die verband houdt met de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, bronnen, inhoud of andere transacties die worden uitgevoerd in verband met websites van derden. Lees het beleid en de praktijken van de derde partij zorgvuldig door en zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u een transactie aangaat. Klachten, claims, zorgen of vragen met betrekking tot producten van derden moeten worden gericht aan de derde partij.

SECTIE 16 - Verboden gebruik

Naast andere verboden zoals uiteengezet in de Servicevoorwaarden, is het u verboden de site of de inhoud ervan te gebruiken:
(a) voor enig onwettig doel;
(b) om anderen te vragen om onwettige handelingen te verrichten of eraan deel te nemen;
(c) om internationale, federale, provinciale of nationale voorschriften, regels, wetten of lokale verordeningen te schenden;
(d) om inbreuk te maken op of in strijd te zijn met onze intellectuele eigendomsrechten of de intellectuele eigendomsrechten van anderen;
(e) om lastig te vallen, te misbruiken, te beledigen, te schaden, te belasteren, te belasteren, te kleineren, te intimideren of te discrimineren op basis van geslacht, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, ras, leeftijd, nationale afkomst of handicap;
(f) om valse of misleidende informatie te verstrekken;
(g) om virussen of enig ander type kwaadaardige code te uploaden of te verzenden die zal of kan worden gebruikt op een manier die de functionaliteit of werking van de Service of van enige gerelateerde website, andere websites of internet beïnvloedt;
(h) om de persoonlijke informatie van anderen te verzamelen of te volgen;
(i) om te spammen, phishing, pharm, voorwendsel, spider, crawl of scrape;
(j) voor enig obsceen of immoreel doel; of
(k) om de beveiligingsfuncties van de Service of een gerelateerde website, andere websites of internet te verstoren of te omzeilen. We behouden ons het recht voor om uw gebruik van de Service of een gerelateerde website te beëindigen wegens schending van het verboden gebruik

SECTIE 17 - Afwijzing van garanties; beperking van aansprakelijkheid

We kunnen niet garanderen, verklaren of garanderen dat uw gebruik van onze service ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn.

Ons doel is om volledige, nauwkeurige en up-to-date informatie op onze website te verstrekken. Helaas is het niet mogelijk om te garanderen dat een website volledig vrij is van menselijke of technologische fouten. Deze website kan typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevatten, waarvan sommige betrekking kunnen hebben op prijzen en beschikbaarheid, en productinformatie. We behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren, ook nadat een bestelling is geplaatst, en om informatie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken.

We garanderen niet dat de resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik van de service nauwkeurig of betrouwbaar zijn.
U gaat ermee akkoord dat we van tijd tot tijd de service voor onbepaalde tijd kunnen verwijderen of de service op elk moment kunnen annuleren, zonder kennisgeving aan u. U gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat uw gebruik van, of het onvermogen om de service te gebruiken, voor uw eigen risico is. De service en alle producten en services die via de service aan u worden geleverd, worden (behalve zoals uitdrukkelijk door ons vermeld) geleverd ‘zoals ze zijn’ en ‘zoals beschikbaar’ voor uw gebruik, zonder enige verklaring, garanties of voorwaarden van welke aard dan ook, hetzij uitdrukkelijk, hetzij impliciet, inclusief alle geïmpliceerde garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, verhandelbare kwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-inbreuk.

Bulgarianrose.nl, onze directeuren, functionarissen, werknemers, gelieerde ondernemingen, agenten, aannemers, stagiaires, leveranciers, dienstverleners of licentiegevers zullen in geen geval aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies, claim of enige directe, indirecte, incidentele, bestraffende, speciale of gevolgschade van welke aard dan ook, inclusief maar niet beperkt tot gederfde winst, gederfde inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, vervangingskosten of gelijkaardige schade, hetzij gebaseerd op contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), risicoaansprakelijkheid of anderszins, die voortvloeit uit uw gebruik van een van de service of producten die met behulp van de service zijn aangeschaft, of voor enige andere claim die op enigerlei wijze verband houdt met uw gebruik van de service of een product, inclusief, maar niet beperkt tot, fouten of weglatingen in de inhoud, of enige andere claim verlies of schade van welke aard dan ook die is opgelopen als gevolg van het gebruik van de service of enige inhoud (of product) die is gepost, verzonden of anderszins beschikbaar is gesteld via de service, zelfs indien op de hoogte gebracht van hun mogelijkheid. Omdat sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, is onze aansprakelijkheid in dergelijke staten of rechtsgebieden beperkt tot de maximale mate die wettelijk is toegestaan.

In geen geval zal de totale aansprakelijkheid van Bulgarianrose.nl voor alle claims met betrekking tot onze Services meer bedragen dan € 100 of het bedrag dat u Bulgarianrose.nl hebt betaald, indien van toepassing, in de afgelopen 12 maanden.

SECTIE 18 - Schadeloosstelling

U stemt ermee in om Bulgarianrose.nl en onze dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen, partners, functionarissen, directeuren, agenten, aannemers, licentiegevers, dienstverleners, onderaannemers, leveranciers, stagiaires en werknemers te vrijwaren en te verdedigen, onschadelijk voor elke claim of eis, inclusief redelijke advocaatkosten, gemaakt door een derde partij als gevolg van of voortvloeiend uit uw schending van deze Servicevoorwaarden of de documenten die zij door middel van verwijzing opnemen, of uw schending van enige wet of de rechten van een derde partij.

SECTIE 19 - Scheidbaarheid

In het geval dat een bepaling van deze Servicevoorwaarden als onwettig, ongeldig of niet-afdwingbaar wordt beschouwd, is een dergelijke bepaling niettemin afdwingbaar voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, en wordt het niet-afdwingbare deel geacht te zijn gescheiden van deze Voorwaarden van Service, heeft een dergelijke bepaling geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van andere overige bepalingen.

SECTIE 20 - Beëindiging

De verplichtingen en aansprakelijkheden van de partijen die vóór de beëindigingsdatum zijn aangegaan, blijven voor alle doeleinden na beëindiging van deze overeenkomst van kracht.

Deze Servicevoorwaarden zijn van kracht tenzij en totdat ze door u of ons worden beëindigd. U kunt deze Servicevoorwaarden op elk moment beëindigen door ons te laten weten dat u onze Services niet langer wenst te gebruiken of wanneer u onze site niet langer gebruikt.

Als u naar ons oordeel niet, of we vermoeden dat u er niet in bent geslaagd, enige voorwaarde of bepaling van deze Servicevoorwaarden naleeft, kunnen we deze overeenkomst ook op elk moment zonder kennisgeving beëindigen en blijft u aansprakelijk voor alle verschuldigde bedragen tot en met de datum van beëindiging; en / of kan u daarom de toegang tot onze Services (of een deel daarvan) ontzeggen.

SECTIE 21 - Volledige overeenkomst

Als wij een recht of bepaling van deze Servicevoorwaarden niet uitoefenen of afdwingen, betekent dit niet dat wij afstand doen van dat recht of die bepaling.

Deze Servicevoorwaarden en alle beleidsregels of bedieningsregels die door ons op deze site of met betrekking tot de Service zijn geplaatst, vormen de volledige overeenkomst en afspraak tussen u en ons en regelen uw gebruik van de Service, en vervangen alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, mededelingen en voorstellen mondeling of schriftelijk tussen u en ons (inclusief, maar niet beperkt tot, eerdere versies van de Servicevoorwaarden). Eventuele onduidelijkheden bij de interpretatie van deze Servicevoorwaarden mogen niet worden geïnterpreteerd tegen de opstellende partij.

Als een bepaling van deze gebruiksvoorwaarden onwettig, nietig of om welke reden dan ook niet afdwingbaar wordt geacht door een bevoegde rechtbank, heeft dit geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

SECTIE 22 - Wijzigingen in de servicevoorwaarden

U kunt op elk moment op deze pagina de meest recente versie van de Servicevoorwaarden bekijken.
We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze Servicevoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om onze website regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortdurende gebruik van of toegang tot onze website of de Service na het plaatsen van eventuele wijzigingen in deze Servicevoorwaarden houdt acceptatie van die wijzigingen in.

SECTIE 23 - Persoonlijke gegevens

Verzameling van persoonlijke gegevens bij aankoop
We slaan persoonlijke informatie op in de vorm van naam, contactgegevens en adres om onze belofte aan u als klant bij het bestellen na te komen. De wettelijke basis voor deze collectie zijn de voorwaarden van de aankoop. Deze gegevens worden gedeeld met onze magazijn- en logistieke partners om de bestelling uit te voeren. We bewaren ook uw bestelgeschiedenis om retouren en klachten te behandelen.

Verzameling van persoonlijke gegevens voor e-mailmarketing
Als u bij een aankoop akkoord bent gegaan met het ontvangen van nieuws en aanbiedingen per e-mail, of het formulier heeft ingevuld om nieuwsbrieven te ontvangen, slaan wij uw e-mail op in ons nieuwsbrief register. De wettelijke basis voor deze verzameling is toestemming. We gebruiken dit register om relevante informatie over nieuws en aanbiedingen te verzenden. U kunt op elk moment weigeren om meer mailings te ontvangen en uit ons e-mailregister worden verwijderd door u uit te schrijven via de link in de e-mails.

Verantwoordelijkheid en privacy van persoonlijke gegevens
Verantwoordelijk voor de persoonlijke gegevens is Bulgarianrose.nl. In gevallen waarin we persoonsgegevens delen met derden om aan onze verplichtingen jegens jou als klant te voldoen, hebben we een persoonsgegevens overeenkomst met deze partij. We delen geen informatie met niet-EU / EER-partijen en we leveren niet buiten dit gebied. Wij slaan uw gegevens vertrouwelijk op in beveiligde systemen, maar kunnen ons nooit volledig beschermen tegen inbraak, wat betekent dat gegevens die met ons worden gedeeld op eigen risico worden gedeeld.

Informatie over opgeslagen persoonlijke gegevens
Neem contact op met desi@thinkback.nl om erachter te komen welke informatie we over u hebben opgeslagen of om uw toestemming in te trekken. U kunt ook verzoeken om informatie te wijzigen en bezwaar te maken tegen registratie. Klachten kunnen worden ingediend bij de Gegevensinspectie.

SECTIE 24 - Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden en alle geschillen die ontstaan in verband met deze voorwaarden of met het gebruik van de website of met enige aankoop op de website is Nederlands recht van toepassing. Bulgarianrose.nl kan deze Algemene Voorwaarden op elk moment wijzigen of wijzigen. U wordt daarom gevraagd om bij elk van uw bestellingen alleen de Algemene voorwaarden te accepteren die van toepassing zijn op het moment van aankoop.

SECTIE 25 - Klachten

Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, neem dan eerst contact met ons op door een e-mail te sturen naar desi@thinkback.nl.